rometoile

Sponsorii Permanenti la RomÉtoile

Noutati de la RomÉtoile


MA Solutions


Activitatile desfasurate de asociatia noastra atrag din ce in ce mai mult atenția atat a publicului, a autorităților locale dar si a antreprenorilor români din Belgia.

MA Solutions a ales sa devina sponsor permanent al asociației noastre si sa ne sprijine astfel prin serviciile de contabilitate pe care le oferă.

Dar dacă tot vorbim despre MA Solutions , sa vedem ce o mai recomanda ca firma care oferă servicii comunității românești din Belgia si nu numai nouă.

- Ce ii recomanda pe piața prestatorilor de servicii fiscale,administrative si juridice?
- Patru sedii in Belgia , zece ani de experiența si 750 de clienți multumiti. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor: M.A. Solution (masolution.business), sau pe pagina de Facebook

Mobirise Website Builder

VerTech


Website la preturi mici. Fara intermediar! Vorbesti direct cu dezvoltatorul site-ului tau.
Avantaje: Asa ne intelegem mai bine, primesti cel mai rapid timp de livrare, ai cel mai bun pret de pe piata si el o sa lucreze doar cu tine.

Hai sa lucram impreuna!

Contacteaza-ne prin email apasand pe butonul de mai jos si discutam prin email.

Mobirise Website Builder

La Bunicuta


Gust si calitate, inainte de toate.

La Bunicuța este o afacere specific românească compusă dintr-un magazin alimentar cu produse românești situat în Bruxelles, Avenue de la Reine 194, un Food Truck mobil care funcționează sâmbătă și duminică în interiorul petei Abatoire ( Doi Boi) unde veți găsi cei mai gustoși mititei din Bruxelles și un restaurant situat la intrarea pieței Abatoire care își desfășoară activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Mobirise Website Builder

MONA PRINT


Agentia de personalizari MONA PRINT cu sediul in Bruxelles, Belgia ofera o gama variata de servicii de personalizare de la A la Z : conceptie grafica, imprimare haine, stampile, autocolante, carti de vizita, cani, perne si multe altele, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

Afla mai multe pe site-ul nostru https://monaprint.be/ sau lasa-ne un mesaj cu orice curiozitate legata de activitatea noastra.

Mobirise Website Builder
International Committee


About IC
The International Committee (IC) is a multicultural federation of about 350 affiliated associations , throughout Flanders and Brussels. Each association has its own, independent operation and a unique composition in terms of nationality, language, age, religion, goals and interests.

The IC strengthens society from the strengths and perspective of people and communities with a migration history. That is why the IC works as a federation on social participation and social integration. The focus is on the 'key themes' participation, culture, education, employment, and care and welfare. The federation enters into small and larger partnerships around each of these themes, which contribute to an inclusive and socially just society.

That is why the IC actively supports the leaders and active members of our member associations. We share our individual expertise in a wider partner network. In this way we strengthen their role, both in their community and in society at large.

Mobirise Website Builder
Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Offline Website Builder