Duminică 10 decembrie, în cadrul Festivalului Luminilor, organizat de Asociația Femeilor Românce din Belgia, în cooperare cu Schuman Square și cu sprijinul logistic al Instituțiilor Europene, România a fost prezenta atât din punct de vedere gastronomic cât și din punct de vedere artistic.

Un eveniment prin intermediul căruia ne-am făcut cunoscute locurile de unde ne tragem, un bun prilej pentru toți europenii din Bruxelles, și nu numai, să descopere despre noi lucruri pe care nu le știau, sau pe care le cunoșteau mai puțin. La baza organizării festivalului a stat, însă, dorința asociației DEMETRA de a contribui la consolidarea unei imagini pozitive a comunităților românești din Belgia.

Copiii de la EuropaNova Bruxelles, Aurelia Sanda Plaian si Formatia BEstMusic , în prezența ES, doamna ambasadoare Andreea Păstârnac și a reprezentanților Secției Consulare din Bruxelles, ne-au reprezentat tradițiile și obiceiurile colindându-i pe organizatori, pe comercianți și pe cei care au vizitat standurile gastronomice expuse la Festivalul Luminilor

Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Offline Website Software