In aceasta sectiune ii regasim pe acei expozanti care pe langa participarea la evenimentele noastre au inteles ca pentru a dezvolta asemenea activitati este necesara nu numai prezenta lor la evenimente ci si contributia lunara pentru buna desfasurare a activitatii noastre si astfel au ales sa sustina activitatea noastra devinind membri cu o contributie de minim 7 €/luna.

Nu te regasesti pe aceasta pagina? Da clik repede pe link-ul urmator si devino membru EXPOZANT RomEtoile.

Mioara Maria Zuld

Abilitățile coordonatorilor de proiecte RomÉtoile, dar și seriozitatea cu care ne desfășurăm activitățile, au adus printre noi un prim MEMBRU EXPOZANT: Mioara Maria Zuld.

Designer florist și administrator al florăriei “FLEURERIE MARIA”, doamna Zuld va beneficia de toate avantajele oferite membrilor expozanți RomÉtoile.

Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Offline Website Maker