Mobirise

RomÉtoile, invitată la Festivalul “Fête de la Musique 2023”, Koekelberg! 

Pe lângă evenimentele artistice de anvergură organizate periodic de RomÉtoile - evenimente care ne promovează tradițiile, gastronomia și arta populară, asociația noastră continuă să prezinte bruxellezilor valorile comunității românești din Belgia, încercând, astfel, să o integreze în mediul multicultural existent.
Cu acest scop, la invitația Primăriei Koekelberg, Sâmbătă, 24 Iunie, RomÉtoile ne va reprezenta țara în cadrul Festivalului “Fête de la Musique 2023”, ajutând publicul să ne descopere folclorul și bucatele tradiționale, cu sprijinul a două nume:

-ALINA SPOITORU, considerată noua speranță a muzicii populare moldovenești, o tânără interpretă descoperită și promovată de asociația noastră de-a lungul a câtorva festivaluri RomÉtoile;

-Restaurantul “LA BUNICUȚA”, care va propune o variată gamă de autentice produse românești, inclusiv persoanelor ce nu consumă carne de porc.

RomÉtoile vă invită să participați în număr cât mai mare, să vă bucurați de programul artistic oferit de artista noastră între orele 13:30 - 14:00 și să gustați din bucatele “Bunicuței”, bucate pregătite după vechi rețete românești!

Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Offline Website Software