Donatii pentru RomEtoile


DONATII pentru RomEtoile:          BANCARE          REVOLUT          PAYPAL        NETOPYA


Dragi iubitori de oameni, de traditii si obiceiuri romanesti,

Astazi va invit sa fiti alaturi de noi, sa ne ajutati sa mentinem si sa perpetuam tradițiile și obiceiurile poporului român prin intermediul asociației noastre, RomÉtoile ASBL.

Asociația noastra este o organizație fără scop lucrativ, infiintata de un grup de români entuziasti, la initiativa actualului presedinte al organizatiei, domnul inginer Radu Sumanaru. Scopul nostru declarat este de a pastra si de a perpetua tradițiile și obiceiurile poporului român, în randul comunității românești din Belgia, si de a face cunoscute aceste tradiții comunităților de flamanzi și de valoni în rândul cărora ne-am integrat și ne desfasurăm activitatea.

Pe langa acestea, in decursul activitatii noastre, am dezvoltat si alte doua directii de actiune: facilitarea integrarii conationalilor nostri ajunsi in regatul Belgiei si sprijinirea prin actiuni caritabile a diferitelor cazuri sociale, atat in Belgia cat si in Romania.

Din pacate, in ciuda eforturilor noastre constante, nu putem continua sa ne atingem obiectivele fara ajutorul dvs. Prin urmare, va rugam sa fiti alaturi de noi si sa donati catre asociația noastra, indiferent cat de mica sau mare ar fi donatia.

Fiecare donatie ne va ajuta sa continuam sa promovam cultura și tradițiile românești, sa sprijinim conationalii nostri si sa ajutam la imbunatatirea vietii oamenilor prin actiuni caritabile.

Va multumim pentru sprijinul dvs si va asiguram ca fiecare donatie va face o diferenta reala in viata oamenilor.

Cu mult respect,

Echipa RomÉtoile ASBL

DONATIE PRIN TRANSFER BANCAR

BE69.7370.6141.4278 Banca KBC

Nume: RomÉtoile ASBL
Adresa: Avenue de la Reine 194 , 1000 Bruxelles.
Email: rometoileasbl@gmail.com  sau  contact@rometoile.org
TVA: 0779425682

DONATII PRIN REVOLUT

@radu4tou sau 0483 46 26 21

Mobirise

Transferul de bani nu ar putea fi mai ușor

Economisește secunde prețioase atunci când trimiți bani cu Revolut. N-ar trebui să dureze niciodată mai mult de X secunde să transferi bani. Transferurile sunt întotdeauna gratuite între prietenii de pe Revolut (și poți chiar adăuga un gif, aparent copiii le adoră mai nou).

Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Best AI Website Creator