Cultuur Platform

    În urma unei selecții valorice și a două dialoguri avute cu reprezentanții Comisiei de evaluare Cultuur Platform, joi, 20 aprilie 2023, candidatura președintelui RomÉtoile asbl, în vederea ocupării postului de membru al Consiliului pentru Cultură 1000 Bruxelles, a fost aprobată pentru o perioadă de 3 ani.
    Radu Sumanaru va reprezenta nu doar propria asociație, RomÉtoile asbl, ci, va propune Consiliului cât mai multe proiecte cultural-artistice, destinate promovării tradițiilor, a specificului național românesc, făcând, astfel, și mai bine cunoscută belgienilor comunitatea românească.
Radu Sumanaru a ținut să ne precizeze că toate activitățile sale viitoare, desfășurate în cadrul consiliului condus de Hilde Peeters - asistent manager al Departamentului de Cultură administrat de Ans Persoons, Échevine pentru Învățământul neerlandofon -, vor fi realizate în mod responsabil și în regim de voluntariat.
    Totodată, prin intermediul Timpului Bruxelles, președintele RomÉtoile - tradiții și obiceiuri românești -, a adresat mulțumiri dlui Marc Boutsen, coordonator Cultuur Platform, pentru susținerea oferită de-a lungul perioadei de evaluare valorică.

Mobirise
DISCLAIMER

Conținutul acestui site web reprezintă doar punctul de vedere al autorilor.
RomÉtoile este o organizație independentă și nu poate fi considerată ca reflectă
punctele de vedere ale unei organizații UE. Toate informațiile, serviciile și comentariile furnizate pe site au doar scop informativ și de autoajutorare și nu sunt destinate
să înlocuiască sfatul juridic profesional. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor noștri de utilizare. 

Follow Us
membru al
"International Committee"

DEPARTAMENTUL PENTRU
ROMANII DE PRETUTINDENI
  • Acest proiect se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (https://dprp.gov.ro/web/)

  • „Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni"

Best AI Website Maker